Ochrana osobních údajů


Zpracování osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobně Ilona Adamová, se sídlem Na Návsi 7, 280 02, Kolín - Štítary, IČ: 04731506, zapsané v živnostenském rejstříku registru města Kolína, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen "zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • E-mail
  • Telefonní číslo

Tyto údaje je nutné zpracovat za účelem odpovědi na Váš dotaz nebo připomínku z kontaktního formuláře, a za účelem zpětného kontaktování pro účely využití služeb Salonu Paradis. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 2 let.

2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti info@paradis.cz

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Zaměstnanci Salonu Paradis
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.